gipertonia_1

Гіпертонія – це страшна хвороба нашого століття. Ми стали думати тільки про справи, і в гонитві за прибутком зовсім забули про своє здоров’я. Малорухливий спосіб життя, алкоголь, куріння, фаст-фуд і багато інших речей погіршують наше здоров’я, в тому числі призводять до гіпертонії.

Багато хто вже звик приймати таблетки та різноманітні препарати, але, вчені з Цзіліньського університету виявили, що можна обійтися і без них. Завдяки своїм дослідженням і обстеженням серцево-судинної системи випробовуваних, вони прийшли до висновку, що з гіпертонією може боротися яєчним білок. У яєчному білку міститься особлива речовина, здатна боротися з гіпертонією.

Ця речовина під назвою пептид RVPSL здатна обмежувати дію ферменту, який відповідає за підвищення артеріального тиску.

Спочатку китайські вчені провели досвід на щурах-гіпертоніках, яких годували білками, розігрітими при 93 градусах. Досвід показав позитивні результати.

Найчастіше яйця готують при вищих температурах, однак ця речовина при нагріванні не втрачає своїх властивостей. Саме тому китайські вчені вважають яйця, зварені в круту, кращим доповненням до основного курсу лікування гіпертонії.

За матеріалами Медичного центру НоуХауМед