груші
Родзинки, груша і чорниця знижують ризик розвитку діабету

Вчені дізналися, що завдяки частому вживанню груш, чорниці, родзинок, винограду і яблук значно знижується ризик розвитку діабету II типу. Американські вчені уточнюють, що ці фрукти потрібно вживати не менше 3 разів на тиждень.

Вчені з США, Великобританії та Сінгапуру після деяких досліджень визначили, що ці фрукти позитивно впливають на організм людини завдяки наявності в них великої кількості харчових волокон, які сприяють природному очищенню організму. За словами вчених, харчові волокна сприяють виведенню глюкози з організму людини.

Вчені відзначають, що свіжовичавлені соки теж корисні, проте в них міститься менша кількість поживних речовин і нутрієнтів, ніж у цілих фруктах.

Лікарі відзначають, що ці фрукти корисні, якщо вони не викликають харчової алергії у людини. Протипоказані вони вам чи ні можна дізнатися, якщо пройти нескладний тест на харчову непереносимість.

За матеріалами Медичного центру НоуХауМед