Чай з ромашкою
Чай з ромашкою допоможе перемогти рак

Вчені з Огайо виявили в чаї з ромашкою апігенін – речовина, здатна послаблювати ракові клітини. Клітини раку грудей здатні жити довше, ніж звичайні клітини. Однак апігенін не тільки послаблює їх, але і робить рак більш чутливим до хіміотерапії.

Крім чаю з ромашкою, апігенін присутній у петрушці, селері, а також у більшості овочів і фруктів, які до того ж сприяють очищенню організму. Більше того, апігенін має протизапальний ефект.

Генодіагностика показала, що апігенін сприяє корекції аномалій РНК, які передують розвитку раку. Це відбувається завдяки тому, що ця речовина зв’язується з багатьма білками в організмі людини, відновлюючи функції РНК.

Таким чином, щоб захиститися від розвитку онкологічних захворювань, потрібно правильно харчуватися, приділяючи особливу увагу продуктам з вмістом апігеніну. Щоб скласти збалансоване меню, потрібно звернутися до особистого дієтолога, який після проведення тесту на харчову непереносимість, складе індивідуальний раціон харчування, що підтримує міцне здоров’я.

За матеріалами Медичного центру НоуХауМед