Новини здоров’я. 6 вересня. Введення в щоденний раціон продуктів з високим вмістом антиоксидантів і жирних кислот може значно поліпшити здоров’я мозку і пам’яті.

горіх
Волоські горіхи навіть виглядають як зменшена копія мозку

Принаймні, так стверджують експерти. Перед вами рейтинг шести продуктів харчування, які на думку фахівців благотворно впливають на функції мозку. Волоські горіхи. Вони навіть виглядають як зменшена копія мозку. Дослідження показують, що дієта, всього лише два відсотки якої складають горіхи, може повернути назад ознаки старіння в мозку старих щурів. Також у гризунів з хворобою Альцгеймера після вживання волоських горіхів, значно покращилася пам’ять і рухова координація. Морква. Цей овоч має високий рівень сполуки, званого лютеолін. Він може зменшити дефіцит пам’яті, пов’язаний з віком і запаленням головного мозку. Ягоди. Багаті на вітаміни, вони просто не можуть бути поганою добавкою до вашого щоденного раціону. Ягоди стимулюють ясність мислення і гостроту сприйняття життя. Риба. Доведено, що люди від 65 років і старше, що вживають рибу не рідше двох разів на тиждень на 13% уповільнюють процес старіння клітин мозку в порівнянні з людьми, які не їдять рибу регулярно. Кава і чай – це щось більше, ніж простий засіб підбадьоритися з ранку. Вони можуть запобігти хворобі Альцгеймера і поліпшити когнітивні функції. Шпинат. Саме його прохала вас є ваша мама. Зелені листові овочі повні вітамінів Е і С, які покращують мислення. За матеріалами zdravoe