Новини здоров’я. 10 серпня. Вчені з Данії та Великобританії встановили, що 55 грам сиру або йогурту щодня можуть знизити ризик захворювання на цукровий діабет на 12%.

Поки ще не ясно, що саме в сирі і йогурті знижує ризик захворювання

Дослідники дійшли такої думки після вивчення раціону харчування здорових людей і діабетиків.

Однак поки ще не ясно, що саме в сирі і йогурті знижує ризик захворювання.

Дієтологи вважають, що профілактикою можуть послужити бактерії – «пробіотики», або магній, вітамін D і кальцій. Але, тут же, вчені підкреслюють, що особливого упору на кисломолочні продукти робити не потрібно.

За матеріалами Медичного центру НоуХауМед

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.