Новини здоров’я. 23 червня. Вчені проаналізували дані Національного інституту ракових досліджень про 8829 онкохворих дітей у віці до 4-х років. Виявлено прямий зв’язок між кількістю фолієвої кислоти в раціоні та ризиком розвитку раку нирок та головного мозку.

У зелених овочах і травах міститься фолієва кислота, що запобігає багатьом захворюванням

Раніше було доведено, що фолієва кислота під час вагітності знижує ризик розвитку серйозних вроджений дефектів. Також фолієву кислоту пов’язують із запобіганням синдрому Дауна, зі зниженням ризику серцево-судинних захворювань.

Фолієва кислота міститься у великій кількості в листових зелених овочах і травах.

За матеріалами FaceNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.