Новини здоров’я. 16 травня. Достатньо всього трьох годин, щоб після щільного обіду з’явилися зміни в жировій тканині проблемних зон.

Вчені з Оксфордського Університету підмітили, якщо людина споживає 30 грамів жиру протягом одного прийому їжі, то відкладається жир обсягом 2-3 чайні ложки, причому це відбувається швидше, ніж передбачалося раніше.
А якщо людина з’їдає ще більше жиру за цей прийом їжі, то жир відкладається ще й на стегнах, і на сідницях.
Як з’ясовується, жир з їжі проникає в кровотік приблизно через 1 годину після прийому їжі, а через три години велика частина цього жиру вже з’являється в жировій тканині.
Виходить, що при постійному споживанні жирної їжі, організм не встигає утилізувати жир, тому в людини з’являється зайва вага, пояснюють вчені.
За матеріалами zdorovieinfo