Новини України. 29 лютого. У 80% українців у розкладі робочого дня врахований обідню перерву.

Українці витрачають на обід менше відведеного часу

Тим не менш, навіть з тих, хто все ж обідає, мало хто витрачає на це цілу покладену за законом годину. Близько половини опитаних (45%) встигають пообідати протягом 30 хвилин. Більше чверті опитаних (27%) справляються за 30-45 хвилин, ще чверть (25%) вкладається в 45-60 хвилин. Більше години на обід собі відводять лише 3% респондентів, що взяли участь в опитуванні.

Цікаво, що українці в 71% випадків готують обіди вдома, всього 12% купують їх зранку, по дорозі на роботу, а 8% користуються послугами доставки обідів в офіси. Серед інших варіантів відповіді найбільш поширений – це обіди з офісних їдалень з доставкою в сам офіс.

В середньому на обід українці витрачають в 47% випадків менше 25 гривень, в 41% – 25-50 гривень.

Дане дослідження було проведено порталом rabota.ua. Вибірка склала 1315 респондентів з усієї України, на основі бази користувачів порталу rabota.ua.

Джерело Восточный вариант