Новини економіки. 1 грудня. Найбільший внесок у зниження вартості сирих продуктів в Україні в жовтні зробили овочі.

овочі
Овочі врятували країну

Вони допомогли знизити вартість сирих продуктів в країні на 0,5 відсотка.

Так, у Нацбанку заявили, що ряд продтоварів в Україні став трохи дешевше в жовтні 2011 року. Зокрема, подешевшали фрукти та овочі. При цьому найбільше вплинули на зниження вартості сирих продуктів на 0,5% саме дешеві овочі – додали в Нацбанку.

Вартість товарів, ціна на які регулюється адміністративно, в Україні стала нижче на 1,2 % завдяки зниженню цін на цукор. При цьому в Нацбанку додали, що товари, які мають високу ступінь обробки, в країні подорожчали.

Джерело УРА-Информ