Новини світу. 3 червня. У США стає популярним морозиво із найнесподіванішим для улюбленого у всіх віків десерту смаком.

морозиво з беконом
Американці відкривають для себе новий смак морозива з беконом

Так, американці із задоволенням купують морозиво зі смаком смаженого тосту, попкорну, базиліка і навіть зі шматочками справжнього бекону.

Літо – найважливіший період для виробників морозива. За три спекотних місяці продається до 70% річного обсягу прохолодного десерту. Тільки в США ринок морозива оцінюється в $ 25 млрд., пише USA Today.

До недавнього часу, 7 з 10 американців купували шоколадне, ванільне або полуничне морозиво. Решта 30% шукали щось незвичайне і екзотичне. Саме для них Baskin-Robbins, Cold Stone, MaggieMoo’s і Ben & Jerry’s почали пропонувати морозиво із несподіваним смаком.

Журнал Ice Cream Reporter склав список найбільш незвичайного морозива літа 2011 року. До нього увійшли French Toast (французький тост), Buttered Popcorn (попкорн в олії), Strawberry Basil (полуниця в базиліці), Late Night Snack (зі смаком смаженої картоплі) та Maple Bacon Sundae (зі шматочками обсмаженого бекону).