ковбаса
Ковбаса - афродизіак

25 жовтня. Італія. До переліку афродизіаків приєдналася звичайна ковбаса.

Таке пікантне відкриття зробили італійські вчені з Центру допомоги відтворення. Вони провели опитування про кулінарні уподобання жінок перед заняттям сексом.

З 3 тисяч опитаних 25% італійок заявили, що їх найсильніше збуджує вживання ковбаси «салямі», 21% назвали серед продуктів-афродизіаків сир.

Дві групи по 12% опитаних назвали улюбленими страви італійської кухні: «різотто по-міланськи» з шафраном та тушковані на водяній бані овочі.

Джерело Врач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.