Риб'ячий жир запобігає раку грудей

20 жовтня. США. За даними американського журналу «Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention», вживання риб’ячого жиру на 32% знижує ймовірність розвитку раку грудей.

Дослідження, в якому брали участь 35 000 жінок у віці від 50 до 76 років, показало, що за 10 років спостережень серед жінок, що вживали риб’ячий жир, зареєстровано лише кілька випадків цього захворювання. Вчені пояснюють це високим вмістом в риб’ячому жирі омега-3 жирних кислот та інших біологічно активних речовин, що запобігають росту пухлин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.