Петро Рудь
Петро Рудь

Середньостатистичний українець споживає 2,5 кг морозива в рік, тоді як американець їсть понад 35 кг морозива протягом року.

Про це в інтерв’ю Business Class повідомив президент компанії ВАТ “Житомирський маслозавод” (ТМ Рудь) Петро Рудь.

Він також відзначив падіння виробництва морозива в країні у період кризи: обсяг виробництво морозива загалом у галузі в 2009 році зменшився на 23,6 тис. тонн, у порівнянні з “піковим” періодом у 2007 році, коли обсяг виробництва сягнув 131,2 тис. тонн. Виробництво морозива у 2009 році склало 107,9 тис. тонн.

Коментарі

  1. Марк Твен писал, что если миллионер на ночь съедает курицу, а я ложусь спать голодным, то в среднем мы на ночь съедаем по пол-курицы.